fredag, maj 02, 2008

Valerie Malone


I 90'erne var jeg en trofast seer af Beverly Hills 90210. Serien startede med at være meget moraliserede og belærende igennem de selvgode Walsh tvillinger. Men senere kraklerede overfladen hos selv familie Walsh. Den serie blev så populær, at vi piger på folkeskolen havde hver vores favorit. De fleste holdt på Kelly Taylor (en levende barbie) og jeg var mest til Brenda. Hun var lidt anderledes end sin bror, skilte sig ud med at gøre ting der gav hendes forældre hovedpine. Altså en ganske almindelig teenager. Men i den sekund hun røh ud af serien kom en anden brunette ind for at rokke på Kelly Taylors trone som alfahunnen. Hun hed Valerie i serien. Jeg vidste, at med hende vil der være problemer med fra dag et. Men til forskel fra Kelly og den uskyldige Donna, stod hun ved sine fejl når det blev opdaget, og hun skildrede at en pige kan både indeholde den gode og det onde i sig. Jeg holdt af hende, og tror I så ikke at jeg havde en par forargede veninder der mente at jeg havde en skrue løs. Men jeg holdt på mit. Valerie var den bedste. Hvis I har fulgt med i hele serie, så ved I at både Kelly og Donna var nogle værre svigfulde høns indimellem, så man nærmest fik det lidt dårligt over deres dobbeltmoralskhed og fryse Valerie ud. Så her mere end en årti senere, jeg holder stadig af Valerie. Også når serien genudsendes for 117. gang.


3 kommentarer:

 1. Jamen. Dengang Beverly hills 90210 er meget popluaer hos seer. Dengang jeg var paa nybbe,og vi alle eleverne se stor skaerm tv i Carlskro hver torsdag aften. min favorit er tvilling walsh baade Brenda og Brandon. Fordi familien walsh er en alm. familien. - Ikke rig familien og forkaelet ungerne som er Donna, kelly, steven og Luke.

  Louise

  SvarSlet
 2. Jeg kunne også bedst lide Kelly eller Brenda i perioder... Men egenlige favoritter havde jeg sådan ikke .. Måske Andrea fordi jeg kunne genkende mig selv i hende.. lidt af en outsider, som prøver at fitte ind i flokken.

  SvarSlet
 3. Uhh...jeg kan godt huske den tid, hvor du kom hjem og SKULLE se Berverly Hills 90210... ja så må jeg indrømme at jeg også har set dem igen og igen...kunne bedst li hende Andrea...
  mor

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...