torsdag, maj 08, 2008

I <3 Berlin


Altså... Pakke, vaske, ompakke, tage væk, tilføje, tage ekstra med hvis nu det regner/sner/stormer, tag endnu ekstra med... Hell no. Gider ikke slæbe så meget babytøj med til Berlin. De har vel også H&M dernede, så billigt babytøj kan sagtens fås for en slik.


Jorden går ikke under hvis Max ikke bliver vist i det nyeste skrig i Berlin (jojo, de koster kasse, næsten det samme som et stk voksentøj). Vi kender no one there og de kender heller ikke os, så de er nok ligeglad med om Max er i den sidste nye fra Katvig eller IdaT. Altså tøj skal Max da have på kroppen, bare det er tilpasset vejret og ikke i prinsesse-lyserød, klarer han det nok.


Nu skal Doug og jeg selvfølgelig lige selv have tøj med. Så here we come again Berlin! Det er med gensynglæde, det kan jeg love jer. Denne gang er det med minus 24 kg overvægt plus en stk baby.

6 kommentarer:

 1. Hvor er jeg misundlig, alle rejser for tiden... suk!!!

  Tror jeg vil nøjes med den danske pre-sommer med Bill Clinton i favnen ( altså hans selvbiografi bog - "mit liv")..

  Rigtig god tur til det Berlinske, håber sørme det bliver min tur en dag. At tage turen til Berlin.
  Og pege på dét sted, hvor John Franklin Kenndy, sagde "Ich bin ein berliner".

  SvarSlet
 2. Jeg skal selv til Berlin sidst i maj. så det er sjovt tilfælde.
  og det er ret flot med vægttab! :3

  Max er også ligeglad hvad tøj han har på lige nu bare så længe han er beskyttet mod varme eller kulde og masse of kærlighed fra hans forældre hehe.
  John K.

  SvarSlet
 3. Super flot med det store vægttab!! Forsæt den gode vej, i to.

  Og ha en dejlig tur til Berlin - jeg kan godt nyde Danmark lidt endnu indtil jeg skal til London. Heldigvis kan DK tilbyde os et godt og lækkert vejr for tiden! :)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...