onsdag, maj 14, 2008

Hilsen fra Max

Hej kære læsere!

Her er lidt nyt fra moi her. I dag er jeg 6 mdr og 2 uger gammel, og jeg kan rigtig mange flere ting nu siden jeg sidst skrev ind her, og jeg har selvfølgelig oplevet en hel masse.

Jeg og mine forældre har været i Berlin, sammen med en masse voksne der også viftede med hænderne hele tiden. Det så sjovt ud. Jeg var ganske vist lidt populær. Alle vil dikke, dikke mig hele tiden. Det er lidt belastende, men jeg skal barre smile til dem, så bliver de helt henrykte. Tænk at det ikke skal så meget til det. Nåmen det var Berlin, ik!? Det er en rigtig stor by, og min mor siger, at vi skal der igen og igen, for man bliver aldrig færdig med at se byen. Jeg så ikke så meget, det kan man ikke helt når man sidder i en klapvogn og er ved at falde i søvn hele tiden pga. varmen. Jeg fik lært at drikke vand. Det var ganske dejligt i varmen. Men jeg vil nu meget heller have mors mælk. En sutteflaske er også ganske ok. Men mors mad er ligesom bare bedre, ik også? Mor siger, at hun vil skrive om Berlin senere og vise en del billeder. Mest med mig. Min mor og min far kan godt lide at tage billeder af mig. Det gør de med en lille stålgrå kasse, der nogengange kommer med skrapt lys ud af det. Det gør lidt ondt i øjnene. Men jeg forstår godt at de tager så mange billeder af mig, jeg er jo en lækkermås. Man har vel charme, selvtillid og babyhår...

Nåmen altså, jeg er også lidt ked af at morfar er syg. Han ligger på et sygehus meget langt væk fra Århus. Men de passer godt på ham, så han får det bedre. Men morfar var nu ganske sej, var med ude at gå en tur, løftede og skubbede klapvognen med mig i, uden problemer. Stakkels mormor skal passe hus, arbejde og rejse frem og tilbage til sygehuset hver dag. Men hun klarer det bare super!

Ved I så hvad? På fredag skal jeg rejse (IGEN!) til Svendborg, og besøge farmor og farfar, JUHUUU! Min farmor elsker mig nemmerlig højt, hun gider godt bære mig hele tiden, og hun er også rætti god til at tage billeder. Farfar er skæg. Altså hans skæg kilder så dejligt, meget bedre end fars skæg der STIKKER! Farfar gider godt gå rundt i hele huset med mig, og så har han en dyyyb, syngende stemme jeg godt kan lide at lytte til.

Forresten, billedet er taget i dag af mor, da vi var i Botanisk Have. Jeg lå på græsset. Det føles lidt mærkeligt, men også lidt kildende. Jeg så en rød myre spadsere forbi min næse. Jeg blev helt skeløjet.

Nåmen her er hvad jeg kan. Grine og smile meget, trille om fra ryg til mave, når jeg gider, samle ben under mig for at prøve at kravle (men kan ikke så godt endnu), vil helst selv tage fat i skeen med min mad, selv om jeg bliver vildt klistret. Række ud efter ting der ligger lidt uden for min rækkevidde. Tilte forlæns (prøver om jeg kan sidde uden hjælp, men det er altså svært!) og flere ting jeg ikke liiige kan huske.

I må have det godt indtil vi ses, adjøøø venner!

6 kommentarer:

 1. Hvor ser du bare godt ud, Max! En rigtig charmetrold...

  SvarSlet
 2. Awww, hvor nuser trold...

  Det ser ud til, at han også nyder sommeren. Der skal komme mange sjove og spændene ting.

  Og Max, lov mig en ting, drill dine forældere lidt mere, så gør du da i din pligt Hæhæ..

  Kram københavneren...

  SvarSlet
 3. Sød knægt. x3
  Lyder da godt at i har haft en god tur til berlin. :)

  John

  SvarSlet
 4. Hehe:-) Sikke en herlig beskrivelse af verden set med Max øjne, som i øvrigt er smukt omkranset med tykke sorte ringe.

  Sidstenævnte er kun positivt ment, for hos mig tyder det meget på, at i sammen er de heldige forældre til et Stjernebarn i ordets forstand. Man kan google ordet på nettet for at få mere at vide om betydningen af det ;-)

  Martin ( gæt 10 gange, hvem præcis jeg er. Jeg hedder stadig Martin ;-)

  SvarSlet
 5. Hold da kæft hvor er han bare så kær. Et rigtigt godt billede. wow tiden går bare så stærkt - kan bare ikke følge med :) Lukas glæder sig til at møde Max en dag. knus Lukas og Stine

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...