torsdag, maj 29, 2008

Bloggernes superliga

Jeg har en blogroll som jeg hver dag tjekker ud, som noget af det første. RSS er lidt for rodet til mig, og der vil bare vælte mails ud af min mailbakke, hvor jeg skal tjekke mine favoritsbloggeres sidste nye indlæg, og de er skam flittige til at opdatere deres blogs. Næsten for meget. Det er noget jeg SKAL tjekke ud. Afhængig, hvem mig?

Der er bloggere i tre kategorier. Superbloggere som f.eks. Liselotte og Spacemermaid, der er i en helt kategori for sig selv. De har deres egne stil og holder fast i det. De har virkelig mange læsere, og er faktisk semi-kendte i bloglandet.

Så er det "for sjov bloggere", der faktisk skriver ret godt og som er med i kredsen over bloggere der kommenterer hinandens indlæg, og meget snak er indforstået. En udenfrakommende bliver nødt til at følge med i en par måneder før man aner sammenhæng. Et godt eksempel er Mette, Marie eller Singleton

Den sidste kategori hører jeg til, jeg blogger for at min familie, venner eller bekendte skal følge lidt med i mit liv. Det er også oftest de personer der kommenterer mine indlæg. Den kategori er "hygge-bloggere".

Så er det også et fænomen, jeg har studset lidt over, det jeg har døbt "Mommy-blogs", det er unge kvinder og få mænd der skriver om deres guldklumper lige fra A til Z. Men også om deres familie, tanker om alting lige fra nyt tøj til verdenssituationer, F.eks. Turbanindehaveren eller Julie. Der findes mange af dem på nettet. Det er bare om at finde rundt i de forskellige siders blogrolls, der gemmer sig ofte en guldgrube af gode bloggere.

Rigtig god fornøjelse!

6 kommentarer:

 1. Hehehe... elsker at læse om mig selv andetsteds på bloggen ;-) Hvem gør det ikke?

  Sjovt du siger det med Mommy-blogs. Har også lagt mærke til dem. Selv om jeg absolut ingen planer har om formering, så er nogle af dem jo så velskrevne, at man liiiiige må følge med! (din er jo også lidt sådan en, ikk)

  SvarSlet
 2. Hehe Mommyblogs, ja det er jo lige dig.

  Og du har, desuden så meget ret, at der er blogs man SKAL tjekke, jeg Liselottes blog og en andens blog som jeg tjekker foruden din selvfølgelig som jeg klikker forbi hos hverdag.

  SvarSlet
 3. Jo, min er nok også en mommy blog, det indrømmer jeg da gerne. Max er omdrejningspunktet i min hverdag. Lidt svært at undgå. :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for din søde omtale. Er meget beæret over ligefrem at komme i superligaen :-)

  Mest af alt, så har jeg elsket at blogge og skrive. Og så tager jeg rundt på skoler og advarer om netetik og at gemme lidt til sig selv (noget jeg ikke rigtig har formået) samtidig med at jeg reklamerer vildt for at blogge.

  Ikke som et eller andet modefænomen, hvor vi skal vise os selv - men fordi at man lærer fantastiske mennesker at kende indefra. Og får luft for tanker, der måske istedet ville hobe sig op indeni.

  Knus!!!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...