søndag, april 20, 2008

Tillykke!


Her er et billede af mig (til højre) og min veninde - lettere bedugget efter en aften på Pizza Hut i Budapest for et par år siden, hvor undertegnede fik mojitos og veninden fik noget med vodka. De var gode til at skænke alkohol i høje glas med MEGET lidt sodavand og andet i.


Det er ikke det pæneste NÆRbillede af os - men veninden har fødselsdag i dag, ja hun har. Vi alle trutte vil, for hun har fødselsdag. Tillykke gammel tøs. Velkommen til thirtysomething!

1 kommentar:

  1. Nej da, det billede er taget i parken på vejen hjem fra badeanstalten, jeg havde taget højhælede på og kom til, at fortryde det bitterligt, fordi jeg fik ømme fødder.

    Jeg har desuden heller ikke grønt hår LOL tror det er lyset fra træerne. Anysways 100000000 tak - yea' finally thirtysomethings...

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...