torsdag, april 17, 2008

Sushi my ass...


I dag var jeg lige et smut forbi Magasin, der selvfølgelig har fået den nye Irma, åbenbart savnet og elsket af den halve af Århus. De var i hvertfald der allesammen. Så jeg trillede barnevognen forbi alle de hyldemeter med mad, konfekt og hvad ved jeg i lækre indpakninger. Man får lyst til at købe, bare for selve indpakningens skyld. Men min indre gnier men er ikke at det er værd at ofre en tyver for en(!!!) dåse økologiske flåede tomater. Lækker design eller ej.

Men hele barnevognsmafiaen var der åbenbart og ved kasser var der kø med trillede mødre, der har hamstret sushi i stor stil, at den halve fiskebestand i Japan sikkert er forsvundet i gabet hos disse kvinder og mænd. Jep, der var også mænd. De toptjekkede reklamebureau'er og it-nørder af slagsen i dyrt tøj. Altså... Lige til en orientering til resten af Danmark, sushi er altså bare rå fisk med klistrede ris samlet om og pakket ind i grønt papirtang. Det er rå fisk, er I med?! Ikke andet.

Hvad er der galt med en fiskefrikadelle med remoulade? Er det bare ikke "in" nok?

13 kommentarer:

 1. Jeg er heller ikke til sushi, men mere til frække deller og rødkårl.

  Men jo barnevognsmafiaen skal jo udstille sig lidt, og sige jeg er også sund og med på trenden selvom jeg har et bette barn som skriger kl l... om natten..

  (overdrivelse fremmer samtalen).

  SvarSlet
 2. Hehe. Well Sushi kan godt fremkalde diarre hvis den er lidt dårlig.
  jeg vil gerne smage det.. men kun prøvesmage.. aaaaldrig købe det. det koster sgu kassen!! D:

  John.

  SvarSlet
 3. Tænk, jeg har aldrig smagt sushi (folk kigger mærkeligt på mig når jeg siger dét)...men har ikke engang specielt meget lyst til at smage det - og jo mere de der over-trendy typer glor mystisk på mig, jo mindre har jeg faktisk lyst.

  Snupper meget hellere en fiskefrikadelle (eller 2)

  SvarSlet
 4. Ja okay. Jeg spiser sushi uden fisk. Mest fordi det er sjovt at spise... især med en masse soya og wasabi.

  Hvem sagde Kongens nye Klæder? (Jamen altså... bare rå fisk, ikke?)

  SvarSlet
 5. Har smagt sushi, så Maria, snup du bare fiskefrikadellerne. Var ikke vild med det. Det er jo også nogle vanvittige priser.
  Tror faktisk folk spiser det for at vise de er Trendy...
  Heidi

  SvarSlet
 6. Jeg er heller ikke interesseret i at spise det - klistret ris, råt fisk og ikke mindst fiskeføde!

  Men gerne fiske-deller :-)

  Go bededagsweekend

  SvarSlet
 7. jeg er helt vild med sushi. synes at de smager himmelsk!

  men fiskefrikadeller fejler ikke noget. kan også rigtig godt lide dem, især hjemmelavede.

  SvarSlet
 8. Hov - lad mig forsvare sushi-elskerne. Det er ikke bare for at være trendy. Gentager lige Torstens ord - de smager bare så himmelsk. Og så er de meget sund frokost/snack - meget bedre end fastfood og den slags! :-)

  SvarSlet
 9. Jeg liker frikadeller, - men jeg elsker sushi. Og lager man den selv er det også noe av det billigste man kan spise - uten fancy innpakning.

  SvarSlet
 10. Jeg er sikker på at sushi smager himmelsk, men jeg synes bare at folk forhelliggører rå fisk... :-)

  Maden skal stille vores sult, ikke signalere at man har et fancy livstil når man spiser sushi. Det synes jeg at folk har en tendens til at gøre. God mad er god mad, ikke et statussymbol.

  Jeg spiser helst alt økologisk, og jeg er blevet kaldet for hippie eller helsefreak, ja goddaw hvorfor lige?

  SvarSlet
 11. Godt brølt, Elisa. Du må være tankelæser, for det er som talt ud af min(e)mund/hænder. Fnys!!

  Malene

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...