mandag, april 14, 2008

Fødselsdagsfesten

Jeg havde en god fødselsdag i lørdags i gode venners lag. Men jeg opdagede den næste dag, at hverken jeg eller Doug har taget et eneste billede af festen. Så jeg har faktisk ikke dokumentation fra min 30. års fødselsdag. Hvor smart er det lige...!

6 kommentarer:

 1. Og jeg fik hellere ikke taget billeder af festen, eller dig i ført gaven fra mig.
  Øv ingen billeder fra, den famøse 30 års fest hvor jeg var den første, der måtte "gå i brædderne".

  Men ellers 10000 tak for en super dejlig lørdag og søndag.

  SvarSlet
 2. Tak for sidst!

  uuuups! ærgelig at jeg ikke har en kamera til det. surt show Elisa. :(

  Men det var meget hyggelig og det var da sjovt at prøve at spille den brætspil. Synd at du bliver 30 år kun een gang hehe. xD

  John

  SvarSlet
 3. Noen ting skal bare oppleves og gjemmes i hjertet.

  Gratulerer med dagen sånn litt på etterskudd.

  SvarSlet
 4. Ohhh, træææææls ingen billeder, men om 10 år må du bede Max om at lege fotografer :) og tillykkkkkkkke med fødselsdagen, det fik jeg ikke sagt øhhhm.... lyder ellers godt at du morede dig, det var derfor du glemte at tage billeder :) møz møz herfra Stine og lille beertje

  SvarSlet
 5. Vi hyggede os alt for meget, at vi glemte at tage billeder.
  Tak for en dejlig aften/nat.
  Og sikker en dejlig kæreste du har, var ved at begynde at tro han ville opholde sig i køkkenet hele aften. Men heldigvis fik vi ham at se.
  KNus Heidi

  SvarSlet
 6. Velkomme i klubben GAFIHS...(Glemmer-at-fotografere-i-hyggelig-selskab)..vi har rigtig mange medlemmer, men vi glemmer altid at fotgrafere når vi mødes...hehe

  Malene

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...