onsdag, marts 19, 2008

Hairspray


Der lå en lille gave til mig på sofabordet fra Max (med lidt hjælp fra sin far og hans pengepung). Den film skal nydes på en regnvejrsdag. Jeg fik ikke set den, da den havde premiere i biograferne. Da var jeg lige blevet mor og sov meget lidt i den mellemligende tid, og ville ikke overlade min lille dreng til andre pånær hans far.
Jeg har en svaghed for musicalfilm, men jeg er kræsen med hvad jeg synes er godt. Jeg blev fælt skuffet af High School Musical 1 og 2. Ok musik, men kedelig historie. Det var alt for meget teenagetyggegummi-happyending over dem. (Gider end ikke se 3, 4 eller 5, hvis de virkelig vil overeksponere konceptet)
Men nu kender jeg historien bag "Hairspray", så det kan kun bestemt være godt. Håber jeg... Ricki Lake var god som Tracy Turnblad i den oprindelige filmversion fra 1988.
Det var hendes filmdebut, og den eneste som jeg syntes hun har været god i, pånær hendes gæsterolle i "King of Queens" som Doug's singlesøster, der er idrætlærer. Nå... Et sidespring! Hun er for i øvrigt også med i den nye "Hairspray" filmversion.

Jeg glæder mig...

3 kommentarer:

 1. Nyd filmen... jeg har selv set den selvom jeg er stokdøv, nød jeg filmen alligevel..

  SvarSlet
 2. Musicalfilm... det er bestemt også noget for mig! Og skal ihverfald se Hairspray en dag...

  Ang. Ricki Lake... Så havde hun en lille rolle i filmen "Gry Baby"

  Rigtig god påske!

  SvarSlet
 3. Glæd dig....

  Kender jeg dig ret, så vil du se den igen og igen..
  Jeg køber den selv snart. Havde fuldstændig glemt den udkom idag på dvd, havde ellers skrevet det ned i min kalender.

  God påske
  Knus Heidi og EMil

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...