lørdag, marts 22, 2008

Gæt hvad jeg fik...


Det er 2. år i træk jeg er med i Operation Påskeglad, da det er hyggeligt at få en pakke med en overraskelse eller to, samt en påskehilsen.

Da jeg modtog pakken, og så navnet på afsenderen, kunne jeg med det samme gætte at det vil være noget godt i pakken. En af reglerne er, at man ikke behøver at skrive sit navn på, men det gjorde hun, så hun får nogle varme tanker herfra.

Ganske rigtigt. Jeg fik nogle små, grønne træhjerter og en lille dåse Kusmi Tea. Som Doug og jeg straks vil smage på i aften. For er det noget vi kan lide, så er det the i alle afskygninger. Jeg siger tak til afsenderen, og håber at gun ligeledes må få en dejlig påske, trods det hun er igennem lige nu.

2 kommentarer:

  1. Heldiggris! Ved hvem du fik fra ;D Men det er da hyggeligt alligevel og håber at det smager himmelisk te, som hun altid har skrevet om. Nyd jer med teen og vi 3 vil jo også ønske jer 3 god påske! Helle Chr. med to kære stor og små mænd.

    SvarSlet
  2. Og takk til deg for den fine gaven jeg fikk. Boka er aldeles nydelig, og nå har jeg jo funnet bloggen din også, - så ble den også en gave.

    Takk igjen!

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...