fredag, marts 28, 2008

Besked fra Max


Hej! Jeg hedder Max, jeg er søn af Klejs og Doug. I dag er jeg hele 5 måneder gammel. Det er en spændende tid, for jeg lærer så meget nyt. Lige nu er jeg god til at gribe ud efter tingene, stå oprejst, når nogen holder mine hænder. Spise kartoffelmos og æblemos. Smager mums og bedst når mor laver det selv, ikke det pulversnask man kan købe. Mor og far er god til at lave sjov, for jeg griner gerne hele dagen. Mor siger at jeg skal være bedre til at sove om natten, men jeg gør ligesom min bedste, ik?! Når min mave knurrer, så skal man da spise.
I dag fik jeg mit pas med posten. Jeg ser spøjst ud på billedet. Jeg smiler ikke (det må man ikke på pasfoto) og så har jeg min hue trukket ned over halsen, så jeg ligner Hr. Tudse. Men i hvertfald er jeg ready to go, når mor, far og jeg, osse mine morforældre, skal til Berlin om 2 måneder. Til den tid, kan jeg forhåbentlig sidde selv. For så kan jeg være i min splinternye klapvogn med brede fælge. Man er vel en dreng!
Ha' det godt, jeg skriver nok igen, når mor giver mig lob.

3 kommentarer:

 1. Hej Max

  Glæder mig til du skriver lidt igen - du er bare rigtig god til det!

  Ses på lørdag.

  - Morten

  SvarSlet
 2. Hej Max. Tillykke med dit nye pas. Skidt med at billedet blev lidt spløjs. Du skal jo snart have taget et nyt, og så må du huske at se mere cool ud næste gang.
  Flot rangle, foresten.

  Malene

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...