onsdag, februar 06, 2008

Alt for Martin

Sad lige og så "Alt for Martin" på DR1. Det program har fået mig til at græde tårer over en mors uendelige kærlighed til sin multihandicappet dreng. Men hvor var hun stærk i programmet. Man fornemmer den styrke hun har i sig. Menneskers mod kan være ukuelig.

3 kommentarer:

 1. Ups. Jeg havde glemt at se alt for martin.. Jeg er skuffet over ingen undertesker på over nettet- man kan se programmen dr1 hjemmeside.

  Alt for hårdt moren, hun passer marins hele livet, og uendelige kærlighed til sin søn Martin.
  Nu er Martin bort, mor har stor mister sin søn martin og stor sorgen..

  Synd for moren.

  SvarSlet
 2. ja, je fældede også en tåre eller to.
  Stærkt...
  Men, pudsig du siger det ,da jeg arbejder sammen med mange unge ...
  De fleste havde set det og det har gjort et elle andet bemætkning.
  ellers er der så mange prøgrammer, så det er sjældent folk taler om det samme i dag..
  bemærkninger var alt fra ...det var flot gjort og det var stort arb til rørende kærlighed.
  mor

  SvarSlet
 3. Hej Kusine..

  Ja jeg så også dokumentaren, og kunne tydelig mærke hvordan moderens kærlighed til sin søn bar henne gennem svære tider. Jeg var meget rørt og bevæget af udsendelsen. Men det var ikke af medlidenhed, men fordi jeg blev slået bagud af hendes viljestyrke og store kærlighed til sin søn.
  Som mor til en dreng med flere handicaps, kender jeg godt fornemmelsen af at kærligheden til ens barn overskygger alt andet og det er det der gør en stærk og stædig. Jeg tager hatten af for alverdens kæmpende mødre (og fædre)

  Malene

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...