mandag, januar 21, 2008

Sukkerfri - dag 19

I dag påbegyndte vi vores ugen uden frugter. Det hele er kun grøntsager. Det bliver en svær omgang, især for min søde tand. Men vi har gjort en interessant opdagelse. Vi spiser mindre end før. Altså før proppede vi os med mad, to portioner til aftensmad, boller til morgenmad og en god solid frokost samt alt det sukkerindtagelse af cola, slik og chokolade. Det blev nemt til 5-6000 kalorier hver og uden rigtig mulighed for at forbrænde alt det. Vi spiste faktisk lige så meget som en Tour de France deltager skal hver dag under touren. Og jeg har end ikke en cykel!

Nu nøjes vi med en portion til aftensmad og vi misser ikke en eneste måltid mad. At springe morgenmad over er virkelig en dårlig idé for mit blodsukker og også for mange andre menneskers.

Ønsk os held og lykke.

4 kommentarer:

 1. Ønsker jer held og lykke! Synes at det er flot, at I er sammen om det. Jeg er glad for at I skriver om det på bloggen, for jeg har også problemer med at holde mig sukkerfri ;) Inspiration kan man ikke få nok af.

  SvarSlet
 2. Hvor er I bare gode...!
  Nu følger jeg tit med herinde, så vil jeg lige give jer adressen til vores 1-måned hjemmeside (billeder af vores bryllup), hvis i er nysgerrige :)
  http://www.123hjemmeside.dk/MJ-bryllup

  SvarSlet
 3. I styrer!! Måske en dag vil eg gøre det sammen som I gør. Mine hjerne skriger sukker, sukker og sukker og det er sukker overalt. Suk. Men vil gerne rose jer for det I gør.

  Bliv ved!

  Bianca

  SvarSlet
 4. Flot klaret at i har holdt ud ind til videre. Jeg vil ikke kunne klare uden sukker hihi... Men en stor fordel at i er to, som kan bakke hinanden op.

  I må have en god og sukkerfri weekend. Hils Max.

  Knus Helle

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...