mandag, januar 14, 2008

Sukkerfri - dag 11

Det er egentlig lidt mærkeligt, hvor hurtig man glemmer sin sukkertrang. I lørdags var der familiefrokost i Svendborg og i den anledning havde svigermekanikken selvfølgelig dækket op med drikkevarer til gæster, og det betyder Pepsi Max og øl.
Et splitsekund eller to havde jeg lyst til at række efter den og nyde en håndkold cola. Det sagde jeg til Doug, vi er rimelig ærlige med hensyn til at fortælle hinanden om vores trang. Så vi begge ved, at det er lige så svært for os begge. Hvis det var så nemt at undvære, så havde vi jo gjort det før... Altså taget en sukkerfrikur. Men da vi satte os for at spise, var det glemt.

Vi har snakket om, at tage en uge uden noget som helst sukker, druesukker, kunstig sukker og frugtsukker - og det betyder at det slet ikke må være frugter eller tyggegummi (de sukkerfri indholder kunstig sukker og aspartam, der er mistænkt for at være kræftfremkaldende) Frugtsukkeret holder insulin kunstig oppe, så man stadig har sukkertrang har jeg læst mig frem til. Så det bliver udelukket kun grøntsager og kød. Men ugen starter først, når vi har spist alle vores frugter og frosne frugter op. Jeg skal nok fortælle, når vi starter på 100% sukkerfri kur. Jeg forudser hovedpiner og en kamp med viljestyrker. Men man er vel jyde - nemlig stædig.

En sidegevinst er, at Max sover mere sammenhængende om natten, for han får ikke længere sukker via mig, som vi mistænkte for at holde ham vågen.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...