torsdag, januar 03, 2008

Sukkerfri - dag 1


Doug og jeg har en nytårsforsæt. Vi vil være sukkerfri! Forstås på den måde, at vi ikke vil indtage noget former for sukker i sodavand, slik, chokolade og mad med skjult sukker i.


Det er dag 1, det går da helt fint, ingen abtinenser, nok fordi sukkerbehovet bliver dækket af frugt. Men vi gruer begge for hovedpine, der kan komme når som helst, måske i aften, i løbet af natten eller imorgen. Tog mig selv i at søge i køleskabet efter noget cola. Alt er smidt eller hældt ud. Så det er nada derinde. SUK! Mon vi kan klare en kold tyrker. (Altså hvorfor lige er det at en mellemøstlig person skal være kold og bruges i det sammenhæng?)


Igår købte vi en blender, med tanke om at blende vores egen smoothies hvis vores trang bliver slem. Men også så vi har en klar til Max kan indtage fast føde til foråret. Der er også blevet købt frugt i store mængder. Meningen er at de skal spises inden de rådner og det er noget af en opgave for os begge. Selvfølgelig skal der også grøntsager til, masser af dem. Både Doug og jeg er spinat-fanatiker. Men tynde som Skipper Skræk og Miss Olivia er vi nu ikke just. Det bliver vi heller ikke, men vi håber da at vi bliver lidt mindre at se på. Max skal også have gode næringsstoffer fra mig.
Tanken er at der også skal motioneres, men lige nu blæser det en hel pelikan og chillfaktoren er gyseligt højt, så det føles som minus 10 grader udenfor. Brrr!!!

2 kommentarer:

  1. Pøj Pøj med kuren :) I kan jo altid begynde at motionere jer med at gå ture med Max.

    Christina

    SvarSlet
  2. Faktisk siger DMI, at chillfaktoren er minus (hold fast) 20. Så jeg skal heller ikke ud i disse dage, brrrh, vil nødigt pådrage mig en virus.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...