tirsdag, januar 29, 2008

30something...

Om kort tid er jeg f...ing 30 år! Jeg har snart levet i 3 årtier. Det er altså længe. Men når jeg ser tilbage på mit liv, er det kun få ting jeg fortryder, og er mest glad for alle de oplevelser jeg har fået. Det skønneste af alt er Doug og lille Max.

Men hold da k... jeg er snart 30 år. Alderen er ikke gået sporløst hen over mig, men det gør ikke så meget. Jeg vil ikke kunne holde ud at ligne en 18 årig altid. Men alt det der er flyttet en anelse sydpå, dem vil jeg nu godt have at de bliver hvor de er. Jeg har endda tænkt mere end en par gange, at jeg nok er for gammel til at have langt, havfruehår (der lige nu er klippet skulderlangt og stribet). Men indtil videre fortrænger jeg det.
Huden begynder at blive lidt tyndt og jeg der ellers aldrig har døjet med tør hud, de er begyndt at titte frem på kinderne og armene. Hvis jeg er træt, så kan det ses. Jeg springer ikke lysvågent med ryggen rank ud af sengen som for 10 år siden, for hver morgen føler jeg mig som en 50 årig indvendigt. Der er nogle muskler og sener der skal strækkes først før jeg er fit for fight.

Nu går jeg snart ind i en ny tidsalder "30 something"... Det er den nye 20'er har jeg hørt.

7 kommentarer:

 1. Ak ja gamle tøs!
  Tiden går og hvis du blir 30 hvad blir din mor så??
  Du er da stadig min lille pige med de blå øjne og store strittende hårmanke ..hehe..
  mor

  SvarSlet
 2. Københavnere, du ved hvem.tirsdag, januar 29, 2008

  Hmm ingen 30 års krise, at spore endnu? Så er du da også langt heldigere end stakkels mig..

  SvarSlet
 3. Ps - men jeg er stadig stolt af, at kende dig og være en del af dit liv. Ja selv 20 år efter, jeg lærte dig at kende.

  SvarSlet
 4. Så er du heldig at have en fyr på 25, der holder dig ung ;)

  SvarSlet
 5. Ja, jeg kender det :-)

  En eller anden har i sin tid startet en snebolds-effekt, som hedder "30 år gisp!".

  Øhmm men måske er alderen egentlig bare et tal, når det kommer til stykket, fordi inde i os kan vi føle os ligeså levende, som vi har lyst til at være.

  Tillykke med fødselsdagen :-)

  M V H

  Martin, Fredericia

  SvarSlet
 6. Rolig nu søde, det er ingen katastrofe at blive 30 - måske får du en kæmpe overraskelse som jeg gjorde ;-)
  Tillykke med Max imorgen :-)

  Kram
  Tine

  SvarSlet
 7. Louise mikkelsenonsdag, februar 06, 2008

  HOVSA.. Du er stadig unge endnu, selvom du er 30 år. Du haft nydelse med din ungdomslivet tid. Nu er rigtigt tid at du får stiftet din egen familiekerne.

  Selvfølgelig kroppen er ændret, når bliver 30 år. kroppen kan ikke forsættes ungdomslivet evigt hehe

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...