tirsdag, november 20, 2007

Boglæsning

For allerførste gang tager det lang tid at læse en bog for mig. Jeg bestiller ikke andet end at amme, spise, sove, skifte Max, se dårlige tv-serier, lege med Max, trøste ham og at tage tøj på og af mig og ham. Og snakke med Doug, ellers fik jeg for alvor ammehjerne!

Men det er ok... Bøger forsvinder ikke, så jeg har mange gode historier at se frem til.

Ps.... Jeg plejer at være den første til at læse Harry Potter - den danske udgave, så snart den er udkommet. Men jeg har endnu ikke købt bogen og aner stadig ikke hvad der er sket. Måske når den at udkomme på film inden jeg læser den. Men please, fortæl mig venligst ikke hvad det hele ender med. Der vanker seriøs bank, hvis I røber noget.

2 kommentarer:

 1. HP ender med...... Ej, vil helst have at du selv læser slutningen. Jeg har endelig bogen på dansk - så nu står samlingen meget pænt - men jeg skal vente med at læse bogen, til jeg har afleveret de to opgaver inden jul. Med mindre jeg bryder min egen aftale med mig selv. :)

  Bøgerne vil altid være der - og om et par måneder, når I er faldet til ro og til daglige rutiner, vil du nok straks kunne læse bøger som før.

  Nyd bare Max nu. og Hils Palle

  SvarSlet
 2. Hehe, je kan tydelig genkende din beskrivelse af din hverdag - sådan har min hverdag set ud i 2 omgange.. og den sidste omgang er heller ikke helt slut endnu, for jeg ammer Carl endnu. Så her skiftes ble, tøj osv mindst en gang om dagen.

  Harry nr 7 er læst - wee - glæd dig!! min mund er lukket med syv sejl.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...