fredag, oktober 19, 2007

Indretningsproblemer

Puh... Jeg har et indretningsproblem eller rettere sagt jeg og Doug. Vi vil gerne have at vores lille bebs sover inde ved os i en lift på dennes tremmeseng i de første par (eller 5!) måneder. Men enten skal tremmesengen stå midt i soveværelset med risiko for ømme tæer for både mor og far, når der skal gives mad, trøstes eller skiftes eller langs væggen ved siden af computeren. Heller ikke så godt... Når den lille bebs skal sove, skal den sove og ikke forstyrres af at mor gerne vil blogge eller at far læser sportsnyt.

Så planen er at computeren med hele pivetøjet flyttes ind i stuen, men der er pladsproblemer! Indretningen kommer til at være ret spøjs og ikke ligefrem kandidat til Bolig Magasinet. Det er nu vi godt kunne bruge et 4. værelse. Doug spurgte forsigtigt om vi ikke skulle flytte i et rækkehus eller en lejl med 4 værelser. Hvis mine øjne kunne dræbe, var den lille blev faderløs. Her har man puklet sig halv fordærv i at indrette, male og flytte om for kun 7 måneder siden.

Måtte lige minde ham om, at det ligefrem ikke er gratis. Men nej, vi bor IKKE i lejligheden om 5 år, det kunne jeg godt love ham.

9 kommentarer:

 1. Kan computer grejet ikke stå inde i bebsen værelse. Indtil videre, den skal alligevel ikke bruge værelset i de første par-fem måneder.

  I mellemtiden kan i finde en løsning.

  SvarSlet
 2. Ja, god ide med at flytte computeren i barneværelset - eller ersat jeres computer med en barbære, så I fremover kan læse nyt / blogge fra stuen. ?

  SvarSlet
 3. Det ville være fedt at flytte computeren inde på bebsens værelse - men problemet er bare, at der ikke er et eneste telefonstik derinde!

  SvarSlet
 4. Som min bedre halvdel skrev, synes jeg også at det er det lidt vanskeligt at finde et godt sted til computeren. Der, der og der. Nej ikke der, hvad med der, nej ikke der... Det kræver jo at man har et ordenligt klæbehjerne og en overblik som en ørn for at kunne finde en plads i stue til computeren... Bærebar computer? En genial ide, men desværre hænger pengene ikke på et træ.. Øv, øv...

  SvarSlet
 5. Kan godt se, at det er et problem, men hvad nu hvis i rykkede reolen over på den anden af spisebordet, og havde comp. stående der - trods alt kun midlertidligt.

  Kunne dét ikke være en løsning, ja indretningen kommer til, at se lidt klodset ud, men det er kun mens den lille bor hos forælderene, i soveværl.

  SvarSlet
 6. Eller hvad med de vugger som hænger i loftet? Så er der ikke ingen der slår tæerne, og ingen indretningsproblemer...men computeren står selvfølgelig stadig inde i dét værelse hvor baby skal sove. Hmm. Nåhm, her er et link til sådan en vugge ihvertfald:

  http://babysam-odense.dk/product_info.php?products_id=312

  SvarSlet
 7. Marie: De er fine de vugger, men det er ikke særlige længe de kan være der.

  Nadia: Hvis bebsen skal have søvn ude på altanen, så skal jeg bugsere barnevognen udenom computeren og så sofaen.
  Desuden hænger Dougs elskede fodboldplakat der.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...