søndag, september 23, 2007

Stor døve-event!

Kom og vær med til at demonstrere!

Info: LØRDAG den 29. september 2007 kl. 14-16 vil der væredøve-demonstrationer flere steder rundt omkring i verden.

Den sidstelørdag i september er af døve græsrødder hele verden over blevet udråbt som international kampdag for tegnsprog. I år går alle, derstøtter tegnsprog, på gaden lørdag d. 29. september for at få vores regeringer til at anerkende tegnsprog som et selvstændigt sprog.

Yderligere info: Bruno Moncelle fra Frankrig har sammenklippet en video hvor man kan se forskellige prominente døve personer fra landehele verden, opfordre til at døve sammen kæmper for et bedre samfund.

Videoen kan ses her: JOURNEE MONDIALE DES SOURDS
http://mainsparis.skyrock.com/
http://video.google.com/videoplay?docid=-5526991288375669704&pr=goog-sl
(NB! Formanden for Danske Døves Landsformand, Asger Bergmann,tilkendegiver sin støtte 10:22 inde i videoen) Hvordan deltager vi for Danmark:

Vær med til at demonstrere fortegnsprog her i Danmark; i Århus og København. Vi marcherer med sort tøj og fakler. ALLE er velkomne - døve og hørende!

Hvor: I Århus og i København
Hvornår: Lørdag den 29. september 2007 I Århus starter vi kl. 14 på Skt. Klemens Torv til nogle ord, så marcherer vi langs en rute med sort tøj og fakler. I København starter vi kl. 14 på Rådhuspladsen nogle ord, så marcherer vi langs en rute med sort tøj og fakler.

Dresscode: Vær påklædt i sort. Medbring bannere og slagord. Vil du være frivillig? Vi har brug for frivillige til at optage demonstrationen med kamera, og nogle til at hjælpe med at formulereløbesedler, som vi uddeler undervejs.

For nærmere oplysninger: Event-gruppen på tegnsprog@hotmail.comWebste: http://www.anerkendtegnsprog.blogspot.com/

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...