mandag, september 10, 2007

Håndarbejde Part II


Der er gået helt strikkemoster i mig. Grå er den nye sorte, og jeg er i gang med at strikke en stk. halstørklæde der snildt kan varme en kuldeskær veninde i den kommende kolde tid. Den bliver sendt til Albertslund med post. Den er med lidt god vilje næsten halv meter lang, men skal være tre gange længere. Det går stærkt med strikkepinde i str. 9.

6 kommentarer:

 1. Hende, den kuldeskære venindemandag, september 10, 2007

  weee, glæder mig til, at smide den om halsen til vinter .. :))))

  SvarSlet
 2. godt gjort..Elisa..
  Ser fin ud.
  mor

  SvarSlet
 3. Så sent som igår, sad jeg og tænkte på, at jeg ville lære at strikke. Men ved slet ikke hvordan jeg skal komme i gang, eller hvordan man slår de der ting op, eller hvad det hedder. SÅ misundelig fordi de bare kan sådan noget.

  SvarSlet
 4. Måske skulle du tage og være gravid hele livet, så får du lavet en masse kreativt :-)
  Kram Tine

  SvarSlet
 5. Marie: Dengang jeg var yngre, nok nærmere de 10-11 år, havde vi håndarbejde på folkeskolen, og jeg hadede det af et godt hjerte, så jeg lærte intet, ville intet og gjorde INTET! Men for et par år siden måtte jeg gå den tunge gang til min mor og andre erfarne damer jeg kendte for at spørge og få undervisning. De ville (heldigvis godt hjælpe!)

  Tine: Ja, man bliver skam meget produktiv med en baby i maven. Jeg maler, tegner, strikker, klipper og hvad ved jeg mere i de hidtil 7 måneder end jeg har gjort i mindst 5 år.

  SvarSlet
 6. Godt klaret, Elisa. Jeg ser frem til Håndarbejde Part III...hehe.. Selv var jeg 4 år om at strikke et halstørklæde, og det blev ikke engang særligt pænt... mine børn brugte det som udklædningstøj...Hmmpf!!
  Du minder mig om at det er ved at være tid til at finde de varme jakker og huer og halstørklæder frem. Det er skitsme kold om morgenen!!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...