søndag, september 09, 2007

Shit...

Åh nej... Jeg glemte at tænke på, at bebsen skal have bukser på stort set hele tiden, da den er ude i den første kolde måned. Jeg har vist kun to(!!) i str 3-4 måneder. (nej, bodyer med ben er ikke helt godt nok) Ligger I inde med mindre, nyfødte, str. 56. 60, whatever... Så vil jeg gerne låne. Må til at shoppe... I næste måned.

Puh.. Bliver helt sveden ved tanken om alle de ting.

4 kommentarer:

 1. Tag det med ro :) - Du får uendelig mange barselsgaver. Meget af det er tøj. Og noget er til de helt nyfødte,andre giver tøj der passer babyer i 3-4 mdr alderen. Og får du får meget af den ene eller anden størrelse, så er det jo ikke forbud at bytte det :) Knus

  SvarSlet
 2. Nejnej selvfølgelig får I ikke barselsgaver ;-) har ikke nogen i så lille en størrelse øv da.. Men rolig nu, I skal nok få en masse - I vil få SÅ meget, at I selv ikke kan overskue det. Kram Tine

  SvarSlet
 3. Er helt enig med andre, da jeg fik sønnen, strømmede gaverne ind ( storset tøj) Jeg har overhovedet ikke købt noget, bortset fra en str. 50 ( rækker aldrig at bruge den, for sønnen er over 50 cm og tøj bliver jo for lille) Vent med at købe, flest af tøj nåede jeg ikke at bruge, før de blev for lille. Nyd dig videre og slapper af :) Måske er det god ide at købe udendørs dragt ( men måske får I som barselgaven :) )

  SvarSlet
 4. Hejsa. Du skal nok regne med at en have en flyverdragt parat inden babyen kommer. Også huer, tynde vanter og varme sokker. Især huerne. Babyer bliver nemt kolde på hovederne og forkølede. Bare jeg dog havde gemt mne børns tøj lidt længere, istedet for at forære det hele til Mødrehjælpen. Det var godt tøj, som du sagtens kunne have brugt.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...