torsdag, august 02, 2007

WTF...


WTF... Hun er 4 måneder henne, men ligner en der kan nedkomme når som helst. Så stor rager min mave ikke ud, og jeg er endda på vej ind i 7. måned. Hm... Har en teori om, at de slanke (i Nicoles tilfælde, udmagret) straks ser gravide ud 7. uger henne, hvor jeg der har godt på sidebenene først kan ses sent. Jeg ved ikke helt hvad Hillary Duff siger til, at hendes ex, Joel Madden, gennem flere år forlod hende for Nicole og nu skal være far. Halvt år efter bruddet.

2 kommentarer:

  1. Kan hilse og sige, at hun ikke ser sådan ud i 4 mdr. Man kan tydeligt se, at hun har en pude eller 2 indenunder eller noget. Tror bare hun leger højgravid der.

    SvarSlet
  2. Jeg er enig med nadia..hvis hun overhovedet ER gravid.(??) Det kan jo være et PR stunt!! Og HVIS hun nu ER gravid hvorfor så fuppe sig tykkere? Endnu er PR stunt? (hmmm...)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...