torsdag, august 02, 2007

PBP (Piger Bag Piano)


For 5 år siden var jeg vild med sangen "Big Yellow Taxi Cab" med Vanessa Carlton og Counting Crows, hvorfor en sang om en far der forlader sit barn i en stor, gul taxa lige fangede mig, skal jeg ikke kunne sige. Men jeg synes at den var god. Men jeg kunne ikke helt døje Vanessa Carlton. Der var for mange piger bag piano på det tidspunkt til at skele mellem dem (Alicia Keys startede det hele, men jeg er mest til Norah Jones). Så igår sad jeg bag en der hørte "A Thousand Miles" af Vanessa Carlton. Havde forlængst glemt den, og måtte da lette på min fikitive hat af respekt for en 18 årig kunne forfatte og komponere til teksten.


Så jeg er spændt på, hvordan hendes nye album bliver, nu hvor hun er en "moden" dame i midttyverne. Men pæn er hun da... Men hunden slår hende i nuttenhed.

1 kommentar:

  1. Ja jeg skulle lige høre musikken på www.yuotupe.dk...og må sige det er meget trist at høre på...
    Hvad er der i vejen med "Kim Larsen" ..nå..bortset fra det så har hun en flot stemme, må jeg medgive.
    mor

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...