søndag, august 26, 2007

Min mave i 30. uge

Se min mave -den er stor og lyserød. Boxershortsen tilhører Doug, den er behagelig, med plads foran og man skal nok være en mand for at være sexet i den. Det var jeg ikke, men det er søndag, så...
Set fra siden - den lille bebs fylder godt. Måler ca. 29 cm og vejer 1400 gram.

7 kommentarer:

 1. wow, den er bare stor. Og tænk engang, den kan blive større endnu.
  spændene, at se hvor stor maven er når du er i niende måned.

  SvarSlet
 2. Det ser ud til det blir en dreng... men om jeg rammer rigtigt får vi se om 10 uger :-)

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er den flot!!

  SvarSlet
 4. Hej Elisa!

  Jeg har jo haft set på din hjemmeside flere gang uden at skrive i din gæstebog :-( Men først vil jeg sige - at jeg tror at det bliver en dreng!!! uden tvivl om, heheh. Men vi må jo se.

  Mange hilsener

  Susanne, Horsens

  SvarSlet
 5. Elisa,tak for billederne af den smukke mave. Det ligner utroligt meget den mave jeg havde da jeg ventede min første søn. (hvis du ikke synes det er for tåbeligt, kan du jo sammenligne med et billed af mig fra dengang)
  Helle og susanne: Men mavens form kan ikke bruges til at bedømme kønnet. Det er en skrøne at piger ligger højt og drenge liger lavt. Da jeg ventede de to andre drenge så maven helt anderledes ud hver gang og ved den sidste søn sad maven langt oppe, og mange sagde at (i følge skrønen) skulle det blive en pige-men det blev ganske rigtig en dreng hver gang. Så der er vist ikke andet for end at vente til Bebsen beslutter sig for at møde sine forældre....og resten af den spændte omgangskreds..hihi

  SvarSlet
 6. så stor allerede? mand tiden flyver afsted. babyen nyder at være der.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...