tirsdag, august 21, 2007

Håndarbejde Part 1


Normalt lykkedes det mig først at gennmeføre mine håndarbejdeprojekter længe efter jeg er begyndt på dem. (Lyder det bekendt mor?) Så jeg har en del halvfærdige projekter rundt omkring i lejligheden, sikkert til stor irriration for Doug, men han er jo så sød, så han siger intet.


Men denne taske tog mig faktisk to dage at gøre færdig, den første dag købte jeg stoffet og den næste dag syede jeg det under meget kyndige vejledning fra en erfaren dame. Jeg lavede endda to, en til mig selv og en til min mor. Jeg er brandstolt, men den er stor og kan vist mest bruges som indkøbspose, for handy er den ikke. Ikke noget jeg vil gå i byen med, medmindre jeg vil bruge 10 min. på at finde min pengepung i dybet af tasken. Men er den ikke pæn? (ros mig, ros mig, logrer hunden glad)

11 kommentarer:

 1. Er helt vild med den.. Normalt synes jeg de er enorm grimme. Men finder man noget unikt stoft og kan finde ud af, at lave dem. Så er man tilmed også muljø-bevidst. :=)

  OG... nu ved jeg meget godt, hvilken erfaren lady du hentyder til. Hendes er også skøn.

  SvarSlet
 2. Ja jeg bruger da min hver dag, så glad er jeg for den.
  der er madpakke,vand og meget andet godt som jeg skal fordrive arbejdsdagen med.
  ER stolt af at det er min datter der har lavet den.
  mor

  SvarSlet
 3. Synes bestemt du skal have ros (ikke fordi det stod på dit indlæg, at vi skulle gøre det) men fordi du har gjort et stykke godt arbejde! Godt nok er farven ikke lige mig, men det er alligevel flot på billedet, og det er også meget praktisk med den til forskellige brug.

  SvarSlet
 4. De der halvfærdige projekter - det kender jeg godt...

  Du kan godt være stolt af dig selv!

  SvarSlet
 5. Flot arbejde og farven/mønsteret ligeledes flot.

  SvarSlet
 6. Smadder flot - man burde kunne bestille én hos dig...jow tak!

  SvarSlet
 7. Flot arbejde og et rigtigt sødt resultat. Så er det i det mindste én i familien der får færdiggjort noget håndarbejde inden for et årti..hehe.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...