tirsdag, august 07, 2007

Billede fra Svendborg- ja, der er vi tit!Der blev forlangt billeder fra Maria, for at spå om udfaldet af kønnet på bebsen. Tasken står godt nok i vejen, men de andre billeder ligger på hovedet, så jeg skal lige rette dem til normalperspektivet senere på aften eller i hvertfald imorgen. Men ser jeg ikke dejlig lyserød og glad ud?

7 kommentarer:

 1. Jo du gør - altså ser dejlig ud!

  SvarSlet
 2. Ja, du ser dejlig ud!!! Og det bliver en pige! :)

  SvarSlet
 3. Maria: Du skrev vist engang, at når du siger et bestemt køn, bliver det modsatte. Altså en dreng? ;-)

  SvarSlet
 4. Netop! Hehe. HVis du får en pige alligevel, så er det første gang jeg får ret :lol:

  SvarSlet
 5. Jeg tror jeg skal lave mit stemme om - tror nu det bliver en dreng udfra din mavebillede..... ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg tror altså STADIG, at det bliver en pige. Med alle dine fættere, må vi have noget hunkøn ind i familien. *GGG*

  Du ser altså OVERDEJLIG ud...

  Glæder mig til vi ses - snart.

  Kram

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...