torsdag, august 30, 2007

Bare sidder hvor den skal...


Jeg savner helt seriøst at kunne krybe mig i en par cowboybukser. Jeg nægter at købe en graviditetscowboybukser med bred linningselsastik. Jeg tror, at jeg vil få det for mageligt at jeg ikke kan krybe i en almindelig designet cowboybukser bagefter. Når bebsen er ude, så er det næste projekt at få de ekstra ammedepoter på siderne og på maven væk.


Og nej... Det er desværre ikke mig på et tidligere stadie på billedet.

3 kommentarer:

  1. Hehe, jeg gik da i graviditets cowboy bukser og elskede det. Og i den første tid efter kejsersnittet, var det skønt i graviditetsbukser. Og det er jo det man kan passe, uanset vaginal fødsel eller kejsersnit i i hvertfald den først måneds tid.

    Jeg går nu i almindelige cowbpoy bukser :D

    Nyd den sidste tid, gå ud og spis med Dough, se film og alt det der ikke kan nåes med en betteskid på armen.

    Knus MAria

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...