onsdag, juli 25, 2007

Stakkels Rasmussen

Har ondt af Michael Rasmussen... Ja, vist har han klokket i det, men nu har han jo sagt undskyld og taget de advarsler til sig. Come on over it! Men den dopingmistanke er bare for langt ude. Han ER blevet testet, stukket som en nålepude og han HAR ikke taget doping. Det er en heksejagt fra Anti Doping Damark og UCI. Det kan jeg selv se, og jeg ser IKKE Tour de France. At se ham gå til og fra interviewet i Pua (Puha?) var som at se en mand der kun holder sig oprejst med viljens styrke og troen på sig selv. Davids kamp mod Golliat, hvis jeg nu skal bruge bibelske referencer.

Jeg støtter dig Michael... Det er misundelse fra alle sider. For mig er du ikke kyllingen (et øvrigt åndssvagt øgenavn og den gule trøje gør det jo ikke bedre, det får mig til at tænke på påskekylling!?!), du har overtaget ørnens plads. Du er kongeørnen over TdF. Bliv du ved med at vinde og sæt de franske r..huller på plads.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...