tirsdag, juli 24, 2007

Se den lille trold...Jeg så faktisk først Dawson's Creek for real, da det blev vist 2. gang på tvet, og der lægger man jo mærke til Katie Holmes. Nok fordi hun også er fra min årgang, 78. Synes at hun var/er en øøndig pige med de rette All American proportioner. Lange ben, blå øjne, fantastisk hud og brunette. Det eneste jeg deler med hende er, hårfarven og frisuren, men min er godt fake farvet. But anyways...

Det er en sød lille troldepige hun har, så får jeg en pige, håber jeg da også at hun bliver sådan en fin og sød en.

Det skal lige siges, at jeg er umådelig glad for at jeg ikke er sammen med en pocket man (men en i "normal" højde og størrelse) der dyrker sin tro med en religiøs fanatisme der er helt i samme liga som Al-Qaeda og en vis Bin Laden.

Man bliver vel lidt forstyrret i hovedet at af omgås folk som Victoria Beckham, ikke fordi jeg har noget imod Vicky-pigen, men hun virker sgu da ikke normal, når pressen fremstiller hende på den måde. Men jeg tvivler ikke på, at hun er en super soccer mom! Vicky altså... Hov et sidespor.

Gad vide, hvor længe det ægteskab med Goebbels sammenligning holder? Tror at han under alt sin hysteri er en umådelig charmerende mand med et blændende tandpastasmil og hengiven far. Men selv Nicole fik nok... Han skiftede side og valgte brunetter på stribe, men lur mig ikke om, at det var hans intution at de OGSÅ skulle være katolikker - de er måske nemmere at narre. Katolske skolepiger med brunt hår...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...