onsdag, juli 25, 2007

Nyt indlæg

Nyt indlæg i det klejske fakta...

12 kommentarer:

 1. En tilføjelse fra en mor til 2 børn... Du kan aldrig få nok af stofbleer!!! De kan bruges til alt: En baby der gylper, snot, snavsede babyfingre og kinder osv. De er bløde og gode og irriterer ikke den sarte babyhud som et stift håndklæde kan.

  Rigtig god fornøjelse med jagten på de rigtige ting til baby.

  SvarSlet
 2. Maria har ret, stofbleer kan der være nok af.

  Bæresele er I hjertens velkommen til at låne af mig.

  Heidi

  SvarSlet
 3. Og du skriver, at baby ikke har brug for legetøj. Det er rigtigt, men postkort eller foldeudbøger med enkle motiver/grafiske motiver i sort hvid (babyer elsker kontraster) er gode i liften.

  SvarSlet
 4. Ja det er rigtig nok hvad Maria siger, men det er måske det er babyrand du snakker om (hvis jeg husker rigtig du skrev) er???
  Der er mange ting, men pludselig har du nok de fleste ting.
  mor

  SvarSlet
 5. Lissi: Det er nok en sengerand (der kan bruges som foldeudbøger af stof med billeder med farvekonstanser) til barnevogn du tænker på. Skal også have en til tremmesengen, så babyen ikke bliver bange for den store, store seng. Det skulle jo hjælpe babyen til at tro, at den stadig ligger i en hule.

  Maria: Jeg har forløbigt 12 stofbleer, men ved godt at jeg skal have noget mere. Jeg køber dem hist og pist, når de er på tilbud engang imellem. Man bliver en sand tilbudsjæger, når man har en lille bebs i maven.

  Heidi: Ja tak, bæreselen vil vi meget gerne låne. Tror at det er mest vigtigt for Doug, så han har den tætte nærvær med en baby andre steder end lige hjemme, som jeg naturligt som mor har.

  SvarSlet
 6. Hej... Jeg sidder og tænker pånogle ting. Det er bare en tips, ikke køb mange tøj - dem får du masse af venner, bekendte og familie. Jeg har kun købt 1 par tøj, resten fik jeg som gaven. ( Måske har nogle sagt til jer om det)
  Stof-bleer er måske nok med 12 stk, hvis dit barn ikke gluper så meget, men måske er det godt at have flere end 12. Det er rigtigt god til at bruge til noget.
  Bæreselen, vær tidligere ud at begynde med at bruge, men dog ser efter om hvornår man kan begynde at bruge, hensyn til barns ryg. Jeg har købt slynge og min søn nægtede at sidde ind, pga jeg ventede alt for længe. Nu vil han godt at sidde ind :) Ja nu varer det ikke længe til bebsen kommer :):):)

  SvarSlet
 7. Hej Helle.

  Jeg har købt flere stofbleer, har nu ca. 30 stk. så forhåbentlig er det nok.

  Jeg har både slynge og bæresele, så de skal nok blive brugt. Men hvornår startede med at få sønnen ind i slyngen?

  SvarSlet
 8. En ting til, hihi. Jeg kan ikke huske om jeg har skrevet og fandt ikke et sted derinde. Ja vent med at købe tøj. Boby er godt at have. Jeg købte kun 1 sparkdragt og resten fik jeg massevis gaver med tøj. Ikke køber str. 50, det bliver alt for kort til at bruge. Jeg nåede aldrig pga Chris var 53 cm. Måske din bebse er over 50 cm. Måske andre er ueinge med mig, men jeg byttede hele tiden, for flest tøj stemmer ikke str. som det stod på. Det er bare en lille råd, hihi.

  SvarSlet
 9. Hov - Jeg gjorde måske en fejl idag imorges, skrev om slyngen, men det kom ikke frem. Ok jeg prøver igen.
  Ja slyngen kan bruge fra nyfødte til 2 eller 3 år. Det kommer an på hvilken slags slyngen du har. Allerst vigtig er at give god støtte, dersom barnet ikke skal "sidde eller kan selv".
  Jeg var sent ud at købe, da Christoffer var 6 uger gammel, der nægtede han så kraftig,men nu kan han godt lide at være i slyngen. Du kan amme barnet under slyngen og "gemmer" bryster ved en cafe-besøg. Jeg klarte ikke at gennemføre, pga Chris ikke ville ligge i. Han er allerede stor fyr, men nu kan han sidde lidt i slyngen.
  Jeg har den slags slyngen,som hedder Maya Wrap ringslynger (damen med grøn stof). Kan se på www.babyslynga.no - det er på norsk og det er en god måde at fortælle om hvornår man kan bruge.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...