tirsdag, juli 31, 2007

Lykken er...

At jeg ved bebsen lytter, når jeg synger Harald Bergstedts sang "Jeg ved en lærkerede", for h*n sparker lystigt.

3 kommentarer:

  1. Jeg er heldigvis glad for at Doug er døv som en dør, for jeg synger frygteligt. Men har læst at det er babyer ligeglade med, så jeg gør det bare... Stakkels naboer! Tænk hvis de hørte mig.

    SvarSlet
  2. Bare syng af hjertets lyst. For det gjorde jeg de gange jeg ventede mig, og da dregene blev født kunne jeg synge dem til ro, hvis de blev urolige og ikke kunne sove. De faldt hurtig i søvn når jeg sad med dem i armene og sang.Min syngene stemme gjorde dem simpelhen trygge. Min yngste Danny på 9 siger sommetider: "Syng en sang for mig, mor", og så putter han sig ned under dynen med bamsen og kigger forventningsfuld på migmed store blanke øjne. Hold kæft hvor jeg elsker den unge!!
    Så syng, Elisa, syng!!

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...