lørdag, juli 07, 2007

Brunette... Igen?Billede taget i eftermiddags med min mobil. Bortset fra sovehår-frisure (snuppede lige en morfar), så er håret ok-pæn på en troldeagtig måde, og ja, det er MEGET brunt.

Håret er farvet hos en økologisk frisør, og det har kostet kassen... Seriøst. Kunne have gået til en alm. frisør 2 ½ gange for det samme beløb. Men jeg er ikke så vild med at fylde mig med harske kemikaliker med bebsen i maven. Så ja, jeg passer på med hvad jeg putter i håret og på huden. Parfumen bruger jeg heller ikke. Så min næse er lidt sart, og jeg kan opfange alle lugte i en radius af 150 meter, og fortælle hvad det er. Kald mig Lassie, vov vov!

Så har jeg præsenteret at være rødhåret, blondine og brunette på halvtandet år. Bebsen får nok aldrig sin mors rigtige hårfarve at se. Ever...

7 kommentarer:

 1. Dette billede mangler lige dit smil på læben :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er ikke sundt at fylde sig med kemikalier...

  Jeg er stadig ikke blevet farvet, selvom min frisør trygler mig på - næsten - grændende knæ om lov til at farve mig. Jeg har født, men jeg ammer... Carl vil opgave 5 gange så meget af de kemikalier, som jeg får ved at farve mit hår.. Så her venter jeg pænt med at farve hår.

  SvarSlet
 3. opgave = optage...

  SvarSlet
 4. som doug siger, savner vi smilet *s*

  Men, det er da uhyggeligt, med alle de kemikaler vi svælger os i det daglige, og ikke mindst i maden også. Men økologisk mad er nu noget dyrt, det burde være omvendt, fed-usund-kemikalikeret mad dyrest og økologisk-naturligt-ukemikalikeret mad billigst.

  Men det ser altså 10 gange bedre ud som brunette end det der gule farve du havde før.. det kan du også hilse bebsen og sige.

  SvarSlet
 5. Nadia: Ja, økologisk fødevarer og andre ting burde være billige for forbrugernes skyld. Jeg ville kun købe økologiske varer, hvis det koster lige så meget som ikke-økologiske varer.

  Maria S: Du har mere viljestyrke end jeg. Jeg ville egentlig også holde mig fra at farve håret, men håret blev pissegult at se på og så var det også trefarvet. Jeg lignede en gravid, barefodet white trash prolle-pige :-) Så jeg måtte jo punge ud hos en økologisk frisør, og ja, jeg kan mærke forskel. Farven sved ikke mit hovedbund, som almindelig hårfarve ellers altid gør, fordi den ikke indholdte ammoniak. Men vasker ellers hår i natur- og hudvenlig shampoo og balsam uden parabnener i.

  SvarSlet
 6. Jeg tror du har helgarderet dig, når det nu var naurfarve og naturhårvask!! :-)

  Der er så meget andet der også skader... F.eks. at gå på fortovet.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...