onsdag, juli 11, 2007

At hade... Når det har en berettigelse.

Jeg hader, at man nedvurderer min intelligens, fordi jeg følger med i nogle tv-serier og læser billed-bladet. De tror nemlig, at det er hele min verden. Jeg hader at blive talt ned til, som om jeg ikke ved noget som helst. Politisk og socialt. Jeg vil ikke nedvurderes blot fordi jeg har haft en normal barndom, og ikke har oplevet "svære" traumer. Jeg hader at folk tror at jeg ikke har en mening, og det jeg siger er forkert. Jeg hader også, at folk får pudset deres egoer på bekostning af mig.

Jeg har ellers en stor tålmodighed med mennesker, der nedvurderer mig som et intelligent væsen, fordi jeg gør nogle arketypiske ting som kvinde, og som menneske. Jeg kan ikke lide at blive latterliggjort, slet ikke af nogen jeg kender.

4 kommentarer:

  1. Well Du kender mig.. folk tror at jeg er dum fordi jeg læser tegneserie eller ser tegnefilm. det er bare dybt latterlig at man skal vuderes ud fra disse.

    og det med egopudsing på bekosting af en.. well har mødt det for mange gange.. suk.

    John

    SvarSlet
  2. Av, det er ikke sjovt at blive jokket på. Jok tilbage!! Barnligt ja, men også rimeligt at bide fra sig...

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...