mandag, juni 18, 2007

Svagtgående Jolie-Pitt børn?


Jeg har ikke noget generelt negativt at sige om Brad Pitt og Angelina Jolie. Det er bare en ting jeg har undret mig lidt. På virkelig mange billeder af dem, bærer de konstant på deres børn. Jeg ser mest på de billeder, som forekommer på Pink - is the new blog.
Jeg har kun set Maddox gå på sine egne ben, ellers bliver alle børn båret på deres arme eller de rider på forældrenes skulder/ryg. Hvis jeg ikke snart ser alle børn gå på egne ben, så vil jeg helt alvorligt tro, at de er motorisk dårligt gående. Rige børn går måske ikke, hvis de da ikke kan slippe for det?

Det er vist lige noget for Jay Leno og David Letterman, mon jeg kan søge copyright på den joke?

7 kommentarer:

 1. Jo, husk på hvor de 2 er, er der også et HAV af pressefolk, og det kan virke skræmmende, så kan være, at det er nødtil, at bærge dem fra punkt A til B, men når de er på enten A eller B, så står/sidder/går de selv.

  Jeg ville nok også gøre det samme hvis jeg var omflakkeret af mere end 30-40 overivriget fotografer. Jeg tror, med rette, at det er svært, at få de små til at gå, når der er så mange plus, hvis det hele skal gå lidt stærkt.

  SvarSlet
 2. Jeg er med Nadia her. Jeg tror også jeg ville beskytte mine børn mod alle de fremmede mennesker og alle de flash, hvis jeg var berømt. Hvad jeg heldigvis ikke er. Bare spørg mine venner hvad mit motto er, og svaret er: Hellere rig end berømt. hehe...
  Mine børn er nu alt for store til at blive båret, men hey..så kan jeg jo bare smide et net over hovedet på dem eller give dem masker på..hehe

  SvarSlet
 3. Nadia: Ja, roligt nu. Ved godt at de gør det for at transportere deres børn hurtigt muligt væk fra de glubske hyæner. Men de bliver ALTID båret. De lærer jo aldrig at tage benene på nakken og pile afsted, som vi ved børnene kan. Forhåbentlig stopper de med det, for de kan efterhånden ikke blive ved medat bære alle fire børn til de er 5-6 år, vel?

  SvarSlet
 4. Nej, klart, men jeg har set billeder af dem, hvor de IKKE bliver bårget.

  Jeg har faktisk lidt ondt af dem, at de ikke kan nyde, at være familie uden 60-70 fotografer op i næsen på dem.

  SvarSlet
 5. Ja, jeg har også bemærket, at de ALTID bærer de der unger. Konstant, hele tiden, altid. Og Angelina bliver tyndere og tyndere, børnene større og flere... på et tidspunkt må de da få ben at gå på!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...