tirsdag, juni 19, 2007

Kinesisk kalender

I følge en kinesisk kalender får jeg en pige. Der blev regnet ud på undfangelsestidspunkt og den alder jeg havde, da den bette blev skabt. På en anden kinesisk kalender får jeg en dreng, beregnet på undfangelsestidspunkt og den alder jeg har, når babyen kommer til verden. Det er en ammestuehistorie, men interessant at der er så mange af dem.

Dreng <-----> Pige
Jeg skulle næsten lave en poll, hvor I kan stemme om babyens køn og datoen. Jeg prøver at finde ud af om jeg kan det. Det kunne være sjovt.

9 kommentarer:

 1. Og hvis manden spiser meget salt før samlejet får man en dreng og er det sukker får man en pige. Vist noget med sædcellernes salt/sukker indhold, men det samlejet skal ske først ske efter et halv døgn,efter det kraftige salt/sukker indtag, så det kan nå at komme ind i kroppens organisme og senere ind i blodårene som jo også løber gennem mændendes ædlere dele, for at sige det sobelt. ...(pokkers, min mand skulle have spist skumfiduser istedet for saltsænger)
  Det er bevist at man i lande med høje temperaturer får flere piger end i lande med kolde grader: Afrika kontra Island.
  Ammestue-snak? Tjaa....
  Ja, det kunne være sjovt med den poll...den er jeg med på. Ved du hvordan man sætter sådan en poll op her på blogs?

  SvarSlet
 2. Har spurgt en der har forstand på det med blogspot, og nej, man kan ikke sætte polls op. Jeg prøver at finde på en alternativ. Jeg kikker rundt på andre hjemmesider og ser hvad de gør.

  SvarSlet
 3. Ved ikke hvorfor, jeg stemmer på PIGE!! :)

  Nok fordi jeg gerne selv vil have en pige først ;)

  SvarSlet
 4. Jeg stemmer på at det bliver en h*n, mest fordi, jeg håber på et dejligt sundt barn, som vil bringe SÅ meget lykke til den lille ny familie.

  SvarSlet
 5. Jeg vil se billeder af maven, før jeg udtaler mig om barnets køn!! :D

  Og jo tættere på ægløsning, at sperm-drengene kom ind i "varmen" jo større mulighed for at få en dreng. Dette skyldes at sædceller med Y-kromosomet ikke kan leve nær så længe som en sædcelle med X-kromosom. Så jo tættere på ægløsning at I hyggede jer på lagnerne, jo større mulighed for dreng. Og omvendt, jo længere fra ægløsning = pige...

  En anden ting er, at når I er til scanning eller hos jordemoder, så bliver der jo målt barnets hjertelyd... Er det mellem 120-140 hjerteslag i minuttet så er det dreng, er det 140-160 er det en pige. -Så værsgo at gå på opdagelse i endnu flere ammestuehistorier.

  ;)

  SvarSlet
 6. Maria, Mht til mavens form, er det rent ammestuesnak... Jeg har 3 sønner og mine mave så forskelligt ud alle 3 gange,både oppe og nede, spids og rundt, større og mindre, og det blev jo dreng hver gang. Formen betyder altså ikke noget.
  MHT til polls, Elisa, så kan du jo finde en poll på nettet og så poste den som link her på blog. jeg hjælper gerne hvis det skal være.

  SvarSlet
 7. Jeg stemmer på pige:-)

  Lise T

  SvarSlet
 8. Malene, som jeg skrev i mit indlæg - så værsgo, flere ammestuehistorier til Elisa....

  Det vigtigste er at barnet er subdt og raskt! :o)

  SvarSlet
 9. Morsom ammestuehistorie her. Jeg er ligeglad om det bliver en dreng eller en pige. Bare barnet er sund og glad og fuld af krudt.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...