torsdag, juni 07, 2007

En overskyet dag

Jeg er tung i hovedet og min næse er tilstoppet. Forkølelsen er kommet snigende.

Jeg har grædt i noget der føles som timer. Det er ingen verdens grund og alverdens grund til disse tårer. Tænkt sorte tanker og masser af hvad nu hvis'er. Har ingen forklaring, tårene måtte bare ud. Det rensede. Men hvor er jeg tung i hovedet, som om jeg har gevaldige tømmermænd.

Lille, glade mig kan sagtens have en overskyet dag. Tror at solen skinner i mit sind imorgen og at babyen sparker mig i siden, for at bekræfte, at den er også her. Lige under mit hjerte.

1 kommentar:

  1. KÆMPE KNUS, til den dejligste veninde jeg kender. Vi kan alle have en overskyet dag, og det er sundt, at græde. Der behøver ikke, at være en årsag til alting.

    så, jeg håber, at det ikke er overskyet - for længe.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...