onsdag, juni 13, 2007

24 timer

Netop vendt hjem fra Svendborg af i går. Jeg og Doug var hos svigermekanikken, og det var superhyggeligt.

Så en masse fugle, gik tur med Bella, den gamle tøs (det er en hund, bare lige så I ikke tror at det er et menneske, jeg vil kalde en gammel tøs på bloggen!) , tog mig en morfar, badede i havet, var ude at sejle, spiste grillmad, fik sol på armene, shoppede i Svendborg, som er ganske trendy udi ventetøj og børnetøj, som Århus mærkeligt nok ikke har. Spiste mere god mad, sov længe og ja, det hele på 24 timer.... Hvordan tegner resten af sommerferie sig så? Uh... Glæder mig.

Billeder kommer senere, så snart jeg kan få det fra mit 6 år gamle digitalkamera, et 2.1 pixel Canon. Total Old School...

2 kommentarer:

  1. Skat, du har mon glemt at fortælle at vi så et ellers sjældent syn i skoven ved det gamle vandrerhjem ved Christiansminde. Det vil jeg skrive her. Det var en lille Stor Flagspætte, der sad musestille på et amputeret træ og ventede på mad fra moar? Det var skønt at se på den og utroligt nok blev den lille ikke skræmmet af os som stod ca 60 cm i afstand.

    Bonus: Til dem som ikke vidste hvordan en Stor Flagspætte ser ud, er linket her:

    http://www.dofribeamt.dk/2004Foto/flagspaetteHarryLl.jpg


    /Doug

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...