søndag, maj 20, 2007

Punkrocker

Bare jeg var en punkrocker - med blomster i håret...

Fik den sætning på hjernen i badet i dag, og så skulle der naturligvis googles frem. Det er Sandi Thom, der synger det. Hun fik et hit på YouTube sidste år. Glæder mig til hendes album i juni. Nyd første vers, resten må I google frem til.

Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late into a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

8 kommentarer:

 1. Hejsa....
  Hvordan lyder melodien så??
  Er det hurtigt eller langsomt??
  Ved du noget om det?
  mor

  SvarSlet
 2. Hej,

  Fandt videoen på youtube.com
  http://youtube.com/watch?v=XtSgEMTKP7M

  Hvad skulle vi dog gøre uden youtube, :-)

  Heidi

  SvarSlet
 3. Mor: Du kan kopiere den link som Heidi har givet, og lægge den på browseren. Så kan du selv høre og se videoen. Du har jo fået højtalere. :-)

  SvarSlet
 4. Ja nu fandt jeg det..
  Det er både langsomt og hurtigt..
  desværre fandt jeg ikke ud af at at få det på min egen browser.

  mor

  SvarSlet
 5. Jeg er normalt ikke til den slags musik,men alligevel har jeg haft den melodi til at køre-kværne-snurre rundt i hovedet på mig de sidste par måneder. Så en film hvor små piger sad og bandt blomsterkranse og satte dem i håretmens deres langhårede hippi forældre dansede barfodede over blomsterengen til lyden af John Lennon og VIPS!! Så dukkede den pokkers sang op igen. Faktisk er det ved at drive mig til vanvid. Kender nogen en kur?

  SvarSlet
 6. Malene Klejs: Hør en anden sang, som du ikke kan få ud af hovdet, således er behandlingen.

  SvarSlet
 7. Nadia: Så fortsætter sangbesættelsen i den uendelige.
  :-) "Således er behandlingen", hvor er det doktor-agtig, hehe.

  SvarSlet
 8. Jamen, sådan fungerer det hos mig, det er en uendelig proces. Lige nu er det sangen "Nur ein lied" med Thomas Forstner der driller mit indre jukebox.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...