mandag, maj 07, 2007

Hair To Do...

En fordel ved at være gravid er, at håret vokser sindssygt hurtigt. Jeg kan allerede præsentere en "plovfure" på adskillige centimeter og jeg farvede altså håret for halvanden måned siden. Jeg kan nok præsentere skulderlangt hår til efteråret. Det er nok en slags ersatning for min evige træthed. Noget for noget, ik!

Men til gengæld fælder jeg også som en Sankt Bernhard hund. Der er hår overalt. Støvsugeren lider snart af forstoppelse over alle de hårbolde.

Når man er gravid, så sker der to ting, man gør alt for at man ligner sig selv som FØR graviditeten eller også bliver man ligeglad. Jeg tilhører den sidste kategori. Jeg er ligeglad, sådan lidt. Jeg har rottehaler i dag, det har jeg ikke haft siden jeg var 12 år. Tænk at jeg som 29 årig bruger rottehaler. Jeg er kun lidt flov... Kun lidt.

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...