onsdag, maj 02, 2007

Baby Blues...

Igår så jeg og Doug vores lille barn under scanningen. Det var en stor oplevelse.
Babyen svømmede rundt og sparkede lidt med benene. Den lå på ryggen med krydsende benene og fægtede lidt med armene. Drak fostervand, så det så ud som om den hikkede. På et tidspunkt fik vi et nærbillede af en lille hånd, hvor man tydeligt kunne se alle fem finger. Fint aftegnet.

Det lille hjerte slog helt vildt hurtigt, som en lille kolibri. "Et livligt barn" sagde sygeplejersken. En meget sød dame, der talte med accent. Håber at vi får hende igen, når jeg skal scannes igen om 2 måneder.

Nu er det også gået op for Doug, at det er et lille barn derinde. Snak om Barca-fodboldstrøje i babystørrelser blev der også til ude på venteværelset. For sjovt nok, dukkede en af Palles fodboldvenner op med sin gravide kæreste. Vi er præcis lige så langt henne begge to.

Kunne blive ved og ved. Men sandt at sige, det var en stor oplevelse, man aldrig vil glemme.

6 kommentarer:

 1. Ja, det er meget stort at vente sig et barn, og livet forandres for altid når, det er kommet til verden.

  SvarSlet
 2. Det er vist meget længe siden jeg har været herinde - der er sket en del. Jeg har været for optaget på bryllupsklar.dk ;)

  Men TILLYKKE TILLYKKE med den store og dejlige nyhed!
  Det bliver en spændende tid der venter jer - større bryster, indre kløen og en masse snakken om den lille ny ;)
  Bliver spændende at se dig næste gang med stor mave :)

  SvarSlet
 3. Ja - det er SÅÅ spændende! Får man snart et billede af dig og maven at se? :smiler:

  SvarSlet
 4. Maiken: Tak, tak... Troede at jungletrommen var nået til Horsens forlængst. Men kan godt forstå at du er optaget af noget andet. Tak for linken til bryllupsklar.dk, da fik jeg øje på linken til babyklar.dk. :-)

  Maria S: Jeg har jo mavefedt i forvejen, så indtil videre kan man ikke se min graviditet, så jeg ser bare tyk ud lige nu. Men jeg lover at flashe maven, når den kan ses. Måske hen ad sommeren?

  SvarSlet
 5. Super godt med graviditit-fortælling-oplevelser herinde, så kan jeg (og de andre) følge med, hvad der sker med jer i Århus!!

  Dejligt at høre, at alt går strålende :o)

  SvarSlet
 6. Det er dejligt at høre om jeres barn. Jeg kan stadig huske de første skanninger af alle min tre drenge og har da også gemt billederne. Vi venter med spændthed på en lille ny Klejs i familien.

  Min blog side herpå:
  http://maleneklejs.blogspot.com/

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...