søndag, april 22, 2007

Tv-kiggeri...

Jeg er vist lidt mere afhængig af tv'et end jeg troede...

I en 20 minutters tid døde næsten alle kanaler og der blev vist psykedelisk sne.. Jeg var midt i Navy CIS, hvor vovede Telia at lave rod i den spændende del?

De eneste kanaler, var en tyrkisk kanal, hvor der var gang i en aldrende herre, der sang tyrkisk balabalapop og så var der VM i Snooker på Eurosport. Efter at have set vestklædte mænd med køer og koncentrerede blik skyde efter træbolde i 5 min. Gik der op for mig, at jeg gerne så hvad som helst. Bare tv'et var tændt. Så jeg slukkede for lortet.

Jeg må blive bedre til det fremover. Når jeg har set de sædvanlige serier og filme. Måske en par dokumentarer og boligprogrammer. Snupper også lige nogle madlavningsprogrammer. Så de der dyrbetjente fra Miami på Animal Planet og Familie Teitur på Discovery. Så er det også slut. Sådan da!

7 kommentarer:

 1. Du kan ikke komme uden om, at for os døve er TVet vores radio. Hos mig står tvet stort set altid tændt, SELVOM, jeg ikke ser tv..
  TVet er mit radio. Mit visuelle radio.

  SvarSlet
 2. Jeg var meget tæt på at gå i panik, da tvet pludselig gik i sort. Tsk tsk Telia... Hvorfor mon?... Jovist det var kun meget få minutter før den vitale La Primera-kampen, hvor Barca skulle spille mod ubåden, Villareal med denne dansker hængende angriber Jon Dahl, begynder. Ja, jeg vil ligesom min bedre halvdel, også erkende at jeg er helt afhængig af tvet, mest om lørdage/ søndage kl 19:00 eller 21:00. La Primera-kampen er MUST SEE for mit eget vedkommende.

  /Doug

  SvarSlet
 3. Doug? Ubåden ???

  Jeg forstår mig ikke på fodbold 11 fyre kæmper om et bette bold, for at få den i mål i den anden ende, efter 2x 45 min for enten at vinde eller tabe *GGGG*

  Nej giv mig hellere kvindehåndbolds-landsholdet. Eller hold fast kvinde-curling.

  Nadia- som ganske vist er en natteravn for tiden.

  SvarSlet
 4. Det spanske hold, Villareal, ifører sig altid i påskegult på deres hjemmebane. Lige fra gule sokker til trøjer. Meget karakteristisk for dem. I 70'erne begyndte man så at kalde dem for "ubådene" med reference til The Beatles' "Yellow Submarine".

  SvarSlet
 5. TV-afhængig? Vistnok ikke ret godt.. Hvad er der blevet af bøger, hygge, spil og andet, nu hvor TV nærmest har overtaget al vores tid?? *Gg* Jeg er blevet meget bedre til TV, ser det kun meget sjældent, men ser til gæld meget DVD.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...