tirsdag, april 10, 2007

En lejlighed og en baby...

Netop flyttet ind i en ny og større lejlighed med Doug. Alt det plads og det føles som om jeg kan gå rundt i timevis for at finde de forskellige ting vi har placeret rundt omkring. Skal jeg tale med Doug, er det ikke bare længere at stampe på gulvet, for han er for langt væk til at kunne mærke vibrationer i gulvet.

Så er det lille nye i maven... Snart på vej ind i den 10. uge med så få symptomer som muligt. Blot lidt kvalme i ny og næ, ømme bryster og værst af alt.. Trætheden. Jeg har aldrig i hele mit liv været så træt som nu. Jeg går i dørken allerede kl. 21. Forhåbentlig går det over i 2. trimester.

Forleden så vi et program om barnets udvikling i de 9 måneder, så det var fascinerede at se at en celle forvandle sig til en embryo, til en foster til sidst et nyfødt barn. Jeg har kikket på et billede af en foster i 9. uge og det ligner altså en alien. Sådan en Sigourny Weawer kæmpede imod i filmene fra 90erene. Det lille kommer nok til at ligne et menneske senere hen, men lige nu har jeg altså en alien i maven. Det er allerede højt elsket.

7 kommentarer:

 1. Tillykke skal i ha! - Det bliver da en dejlig tid i går i møde. Al mulig held og lykke til jer.

  Knus Helle

  SvarSlet
 2. Well. jeg håber bare at det bliver en pige hehe. anyway. bare elsk barnet som det er.
  det er godt at den allerede er elsket.. jeg skulle hilse fra min mor, far og min sis og sige tillykke med det. :)

  John din næste-nabo. hehe.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke til jer begge! Det er stort og spændende, at være gravid - har jo selv prøvet det hele to gange.

  Jeg håber at det bliver en nem graviditet.

  Og tillykke med lejligheden.

  Kram Maria

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...