fredag, april 27, 2007

Den søde kløe...

Jeg har en vanvittig trang til at klø mig på maven og i siderne. Det føles som om det kribler og krabler lige under huden. Jeg må virkelig beherske mig fra at klø maven til blods ved ikke at bruge neglene. Overskud af østrogen står der i min "graviditetsbibel". Doug's uldne, varme tæppe, som jeg plejer at krybe mig under på sofaen er ikke til at holde ud på den bare hud.

Fik set mig selv i profil i en butiksrude, mine bryster er enorme, ligesom de kegleformede bher Madonna iførte sig til sin "Blonde Ambition" turné i slutningen af halvfemserne. Suk!

5 kommentarer:

 1. Hej hej, en lille råd fra mig, som vandrer stadig med stor maven. Jeg havde også stor problem med klør, specielt på bryster, god til at hjælpe er Nivea e-vitaminer, resten er bare dårlig. Det virkede godt med mig efter to dage, måske kan du prøve :) Ellers er det da hyggeligt at I skal have barnet. Held og lykke med scanning, fedt oplevelse! Vil I vide om kønnet? Ellers håber jeg at kløen vil forsvinde snart. Pøj pøj.

  SvarSlet
 2. Hej Helle.

  Tak for tippet... Jeg styrter hen og køber Nivea E-vitamin i morgen. Det er mest om aften at der klør voldsomt, at jeg må sidde på hænderne for ikke at lave striber på maven.

  Doug og jeg vil gerne overraskes om 6 måneder og se hvad der kommer ud af maven.

  Hvornår skal du nedkomme?

  Ja, vi glæder os til tirsdag. Det bliver helt vildt.

  Knusser Klejs

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...