mandag, december 18, 2006

Julestress

Jeg fik spat sidste år af alt det med jul. Jeg gik død allerede den. 2. december. Men det hang nok sammen med, at det 3. år er afsindigt hårdt på lærerseminarium. At jonglere med praktik, jul, en umulig billedkunstlærer med Van goghske tendenser og en diktatorisk holdning og synopsiser, det var at slide på nerverne.

Men i år føles det som om jeg svæver over vandet. Jeg vælger at tage det hele fra oven og nedefter. Men mon ikke, jeg i det sidste øjeblik bliver ramt af julestresset?

Jeg priser mig lykkelig for, at jeg ikke er den mor med to hylende unger og med pakkenelliker nok til mindst tre familier og er ved at gå død over julemuzakken.

Men ellers glædelig jul til alle der læser min blog. Må I alle få en stressfri jul!

6 kommentarer:

 1. Rigtig glædelig jul til dig og Palle.

  Tak for sidst!

  Knus Helle

  SvarSlet
 2. Jeg priser mig og meget lykkelig, for at der ikke er nogen skrigende unger hos mig! har jo været plaget af sygdom og træthed, og så seminariet også, så det hele er ved at være roligt op til jul, men vil nok gå lidt stresset rundt i januar - suk!

  men må du også få en god jul trods alt, og nyd nu julen ;)
  Kom godt i det nye år.

  SvarSlet
 3. Her har jeg en "skrigende" unge.. Helt galt er det ikke.. Det er skønt at se Emil glæde sig over julen. Nu er han også blevet så stor at han forstår julen bedre.
  Men det kan være flovt at have ham med i føtex, når man lige har købt julegave til hans morfar. Hold da op, hvor han skreg "Det er morfars Bukser" til kassendamen og viste pakken til hende.

  Men når man er i en travl periode med eksaminer og lign, så er det jo godt man ikke har sådan en "skrigende" unge..

  Ellers håber jeg du får en god jul.

  Knus Heidi

  SvarSlet
 4. He he. Udefra din synspunkter kan jeg godt forstå dig.

  NB! Hvad er julemuzakken?

  Julekram fra din Doug.

  SvarSlet
 5. Doug: Det er det evige pinsel af julesange, der spilles i forretninger konstant. Når man er ude at handle, og hører "Søren Banjomus" sådan omtrent 13 gange på en halv time, så bliver man bims af det.

  Heidi: Ja, jeg kan godt se, at det må være fedt at se glæden i et barns ansigt over julen. Glæder mig i hvert fald til at se nevøen bland alle de gaver og sikket sukertrip han ville være på af alle de julekonfekter! ;-)

  Julekram til alle

  SvarSlet
 6. De varmeste og glædeligste jul til dig og Palle og resten af jeres familier.

  Jeg håber i får mange gode gaver og bliver overdådeligt mætte af alt julemaden, mens man ville ønske det sneede uden for.

  Glædelig jul og godt nytår
  på gensyn i 2007

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...