søndag, november 05, 2006

Små gaver

Hvad gør man dog ikke for at glæde sin kæreste...

Dem der har læst her på min blog, ved at jeg ikke er til fodbold, og at jeg til nød kun lige ved hvad offside er.

Men jeg og kæresten kan godt lide at give hinanden små gaver, så jeg har købt to billetter til AGF mod FREM (mor, det er fodboldholdet fra Valby, hvis du ikke lige ved det!) i dag kl. 15.00. Han ved, at der er noget i gære, og han kan ikke rigtig gætte det. Så det bliver sjovt at se hans ansigt. Om det så var 3. division og bundopgøret, så er fodbold, stadig fodbold. Det er egentlig nemt at stille ham tilfreds. Han er ikke den mest indviklede person at finde ud af, men rummer alligevel mange lag. Bl.a. loyalitet.

Han har sagt, at han holder med AGF, men det er nok mest pga. at jeg bor i byen. Boede jeg stadig i Skovby, så var det jo Skovby I.F. ik?

Men altså, jeg har paraply, tørklæder og mønter nok til mange kop varme kakaoer til sådan en kold dag på stadionen.

1 kommentar:

  1. det er også dejligt at kunne overraske kæresten med små gaver i ny og næ, sådan noget holder jeg af at gøre, end at give gaver til fødselsdag og jul, for det forventer man jo, at man gør.

    Altid genialt at overraske din kæreste noget med fodbold at gøre :) Mon ikke en tur til Barca Station kan gøre ham ellevild!

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...