onsdag, november 29, 2006

Jul igen!

Nu er det jul igen, nu er det jul igen. Det varer lige til påskeee!

Har allerede sure opstød. Købte en pose marcipankonfekter og spiste det hele i løbet af en time. Har både sukkerchok, sure opstød og ser min vægt stige for min indre skærm. Skræmmende!

Vil prøve at beherske mig til diverse julefrokoster og spise lidt, men godt. (Tror I på det? I don't think so!) Min lejlighed bliver måske lidt mere julepyntet end sidste år, men det bliver næppe lig min mors julestue eller Magasins overdrevne julepynteri.

Men skal nok se både "Absalons hemmelighed" og "Pyrus' jul", hvis jeg kan nå det og ikke ser for mange nisser i løbet af dagen.

Man skulle nødig få kvalme, før tiden...

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...