tirsdag, oktober 10, 2006

Jørgen Clevinsk dag

Min lejlighed er forvandlet til noget Jørgen Clevin har kastet op i.

Jeg er i gang med at klippe, klistre, skrive, tegne, male til mit billedkunstprojekt jeg skal fremlægge imorgen. Jeg bruger alle flader til at lægge papir og andet ting på. Det hele ser så kreativt ud, men jeg ville ønske, at mine evner machter mine forventninger samtidigt. Det er et tålmodighedsarbejde, og lige nu ligger min tålmodighed på et meget lille sted.

Hvor kan man i øvrigt købe akryl-binder? >:-)

10 kommentarer:

  1. Har fået at vide fra min veninde at man kan købe akryl binder i Panduro.

    SvarSlet
  2. Har spurgt der, de kom med noget der mere minder om lim. Så jeg tog ind i en malerforretning. De havde den, som jeg kender fra billedkunst.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...