tirsdag, oktober 03, 2006

Brabrand Sø

Normalt går jeg en tur på 5 km. i Havreballeskov, tæt ved NRGI Park, men besluttede at tage ud til Brabrand Sø igår. Det er fint at gå der om dagen. Men jeg skulle have tænkt mig godt om, for det var ved skumringen og desuden tomt for mennesker. Så hører man alt mulige lyde, som sikkert var resultatet af mine fantasier. Men der lå både trolde og røvere bag hver busk.

Cirka halvvejs, kørte der en cykel forbi i høj fart, men jeg var i min egen verden, så jeg røg 2 meter op i luften og hjertet var ved at hamre sig vejen ud. Så skyndte jeg alt hvad jeg kunne hjem. Resultatet er 46 min på 5 km! Jeg må sgu have løbt panisk den sidste stykke tid.

Så jeg har ømme lægge, hjertet har været på overarbejde, men man! Hvor er det fedt at kunne kværne 5 km på 46 min. Det overskyer alt. Selv trolde og røvere.

8 kommentarer:

 1. Du er ikke alene om det, min skat :o) Dette følelse af forfølgelsesvanvid har jeg selv også oplevet. Det var typisk i skovturen med hunden, Bella. Jeg følte mig noget gang forfølgelse i skoven af drukkenbolter, spøgelser og narkomaner, altså selv om de ikke var i nærheden. Jeg gik hurtigere end normalt og jeg kiggede mig omkring, og mit hjerte bankede hurtigere... Det var dog mest værste om aftenen....

  /Doug

  SvarSlet
 2. Brabrand sø? Well det overrasker mig ikke at du blev forskrækket.. cyklisterne der er kendt for drøne afsted som om fanden var i hælene på dem.
  Næste gang når du går der.. tage Palle med, så føler du dig mere sikker og s¨kan du nyde det mere. :)

  John k.

  SvarSlet
 3. Lidt besværligt, når jeg vil ud at gå på en hverdag og han befinder sig i Odense :-)

  SvarSlet
 4. Få Palle til at komme hver gang du skal ud.. Nej, nu vrøvler jeg.
  Kan godt forstå du fik fart på. Tror også jeg selv ville få tempoen op.
  Hvis du vil fortsætte i samme tempo, altså de 5 km på 45 min, så tænk næste gang du er ude og gå at der er en BØH-mand (eller hvad det nu er for en uhyre) så går det nok ligeså stærkt. Hihi

  SvarSlet
 5. Hehe tror du har set for mange gyser film hehe
  Ej spøg til side, her kan også være ret scary i den mørke tid..

  SvarSlet
 6. HEHE!..Ja sikke livlig fantasi du har..hvem mon du har det frà?
  Stiller gerne op hvis det er lidt besværlig med Palle langt væk???
  mor

  SvarSlet
 7. Måske dig, Lissi? Hihi
  Godt man har sin mor til at støtte sig til, hvis det er.
  Får nok ikke min mor med ned i skoven når det er halvmørkt. Hun er ligesom mig når vi ser gyserfilm. Det er ligefør vi kravler op af væggen når vi bliver ræd. (Nu ved jeg hvor jeg har det fra;-) )

  SvarSlet
 8. Ok.måske skulle du bære en ishockey maske og en motorsave.. så kan jeg love dig at ingen vil gå tæt på dig. hehe :P

  John k.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...