torsdag, august 03, 2006

Rejsebagage

Kender I det, når man glæder sig til at tage på ferie?

Man køber småting såsom man godt ved at man ikke kan bruge bagefter, solcreme, aftersun, mavemedicin, soltoppe i skrigende farver, klipklapper, sarong, hårelastikker og så videre.

Når man ser alt det jeg vil have med, skal jeg minde mig selv om at jeg kun skal være der i én uge, ikke en måned, ikke et år, kun én uge. Hvad skal jeg med tre forskellige øjenskygger, når jeg ved at jeg ikke kommer til at bruge dem? Hvad skal jeg med en cowboybukser i 45 graders varme? Hvad skal jeg med højhælet sko, når byens gader sandsynligvis består af brostene og hullede asfaltveje? Hvad skal jeg med et krøllejern, når jeg kun krøller mit hår 3 gange om året? Hvad skal jeg med 5 murstensromaner, når jeg skal ud i det meste af tiden, og der ikke ligger en swimningpool i nærheden?

Det er seriøse overvejelser jeg gør omkring min rejsebagage...

6 kommentarer:

 1. Hvad kan man sige?? :) Du er en kvinde med et stort K. Du tager vel tingene i tilfælde af, hvis nu du skulle bruge dem, osv osv. Jeg blev overrasket, da jeg skulle pakke en rygsækken til en måned og troede slet ikke, det ville lade sig gøre, men det kan det bestemt, bare man gør det med maner :) jeg levede af en rygsæk i en HEL måned, og det gik godt. Så det vil gå dig meget godt i en uges tid, og pak så lidt som muligt. Får du alligevel brug for noget, køb noget dernede :)

  GOD TUR til jer begge!

  SvarSlet
 2. 3 days left for our paradis in Side :o)

  SvarSlet
 3. Ja, pak så lidt som muligt, fordi du vil sikkert gå køb-amok dernede med diverse ubrugeligt grejl.

  men du er derned med din kæreste og derfor vil du gerne se GODT UD.. det er helt fair for jeres kærlighedes ferie..
  God rejse..

  Jeg vil selv nyde mine 2 sidste ferie uge med en forstuvdet fod.

  SvarSlet
 4. yup..kender det godt. Halvdelen af de ting jeg havde med til Berlin kom hjem ubrugte, men det er bare fordi man må gardere sig..for hvad nu hvis......!
  God tur, hvor end du skal hen, kære kusine.

  SvarSlet
 5. Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood tur. Det har I fortjent :P knus Stine B

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...