lørdag, juli 29, 2006

Sommer, sol og... alt for meget sol!

Jeg bad ganske vist om en "indian summer" i et tidligere indlæg, men jeg trækker min mening tilbage. Jeg vil gerne have normale varme tilstande som vi blege danskere bedst kan klare, sådan omkring 25 grader, ik! Ikke den tropiske 35 grader med klæbende luftfugtighed.

Jeg er blevet forbrændt, svedt mere på en måned end jeg har gjort i et år, konsumeret litervis af vand, fået solrynker, så jeg ser 5 år ældre ud, fået solstik der resulterede i en knaldende hovedpine af motorsavsdimensioner og det værste af det hele, mine ben er stadig fucking hvide! Ligemeget hvad jeg gør. Måske skal jeg bruge solbruneren, hmmm...

Men sommeren er ikke ovre, skal lige have taget Tyrkiet med i denne omgang. Men det er noget federe at lide under varmen ved en azurblå middelhav. Drømme, drømme...

2 kommentarer:

 1. Héj,,,¨
  Ja jeg vil bare ønske er god rejse.
  moar

  SvarSlet
 2. God rejse!
  Just a warning: Brug IKKE selvbruner. Alt bliver brunt undtagen der hvor det skal være brunt. Taler af gammel erfaring. Prøver stadigt at få mærkerne af fra sidste sommer. Hmmpf!!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...