tirsdag, juni 20, 2006

World Wide Web

Jeg har ikke internetforbindelse hjemme hos mig, jeg skriver på min side fra andre steder og det går da fint indtil videre. Jeg har ikke haft internet siden jeg flyttede ud til Viby for 4 år siden. Jeg hører efterhånden til de fåtal der ikke er konstant online world wide web.

For det meste tænker jeg aldrig over det, en sjældent gang er det irriterende, oftest en søndag, og nogle sms'er til mig "kan du komme på nettet nu?" Gu' kan jeg ej, jeg skal trave mindst en kilometer til det sted, hvor jeg har fri adgang til nettet. Det er ikke ofte man gider. Man skal jo også lige have tøj på og se nogenlunde anstændigt ud.

Den replik jeg oftest hører fra folk er "HAR DU IKKE INTERNET! Hvordan kan du så overleve?" ledesaget af et forbløffet ansigtudtryk. Overleve hvad tænker jeg ofte.

Jeg ved da, at med min kæreste, som er noget af en net-o-man, så kommer jeg også til at være online world wide web, men det må gerne tage lidt tid, det haster jo ikke. Internettet er kommet for at blive.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...